Arts escèniques
br
15 de Desembre De 21:00 a 23:00

Concert Rodrigo Leão

Descripció

Concert Rodrigo Leão

Instrumental  - o ensaio

Per a la celebració dels 25 anys de la seva carrera, Rodrigo Leão proposa un nou concert: Instrumental – O Ensaio, amb un fort component de projeccions de vídeo i centrat en composicions instrumentals dels seu estil

Al costat de material instrumental ja conegut, Leão presentarà de primera mà algunes de les noves composicions en què ha treballat, en versions íntegrament instrumentals.

Aquest concert serà simultàniament una presentació, un rodatge i una prova de peces que formaran part d’un nou disc d’originals.

Rodrigo Leão (Lisboa, 1964) és una de les figures més destacades de la música portuguesa contemporània i ha publicat fins a una vintena d’àlbums des que va iniciar la seva carrera en solitari. 

A més de la fundació de Madredeus, en la seva carrera figura també la creació del grupo Sétima Legiao, i col·laboracions amb artistes internacionals de renom, com Ludovico Einaudi, Ryuichi Sakamoto, Beath Gibbons (Portishead) Neil Hannon (The Divine Domedy) o Stuart A. Staples (Tindersticks).

El concert està organitzat per Reusdigital.cat pel 10è aniversari del mitjà, i compta amb el patrocini de Reus Ciutat de la Música 2018 i Repsol.

Fitxa artística

Rodrigo Leão: Teclats, baix i veu
João Eleutério: Guitarra elèctrica i baix
Marcos Alves: Trombó, xilòfon i veu
Viviena Tupikova: Violí i teclats
Carlos Tony Gomes: Violoncel i veu

 Durada: 90 minuts aprox

   

Lloc

Teatre Fortuny


Organitza:

Amb el suport:

Patrocinadors: