br
20 de Juny 21:00

Marta & Misaki dins el cicle Música als Terrats

Descripció

Concert al terrat del carrer del Vent, amb Marta & Misaki, dins el cicle Música als Terrats, enguany amb el lema "El talent jove".

Marta & Misaki neix com a projecte de música de cambra des del Conservatori Superior del Liceu. Entusiasmades amb repertori francès de compositors com Poulenc, Dutilleux o Jolivet, busquen el camí d’entendre cada composició i així, trobar un ampli ventall interpretatiu. Volen crear un constant diàleg entre dos instruments tan diferents com la flauta i el piano, des d’intentar imitar l’aire i la precisió de les tecles, fins a cercar colors i personatges dins de cada peça.

Guiades pel flautista Christian Farroni i pel pianista Enrique Bagaría, han descobert repertori clàssic, modernista, expressionista i neoclàssic, passant per les èpoques més virtuoses per a la formació i descobrint les possibilitats de cada instrument. Recentment han participat al XIIIè Concurs de Música de Cambra “Higini Anglès” de Reus i se’ls hi ha atorgat el 2n Premi ex-aequo de la Categoria Superior.

 

Lloc

Escola d'Art i Disseny


Altres actes al Juny

Organitza:

Amb el suport:

Patrocinadors: