br

03 de Desembre 2018

1.200 persones i 3.800 euros solidaris són les xifres de tancament del Vermusic 2018

Prop de 1.200 persones han pogut gaudir dels 7 concerts programats al cicle Vermusic el 2018, uns espectacles adreçats a un públic adult en espais d'interès patrimonial de Reus. El cicle de concerts solidaris està organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Reus i Vermuts Miró i la direcció artística de Marc Moncusí. El festival s'ha clos aquest dissabte amb un concert de Chicuelo amb les localitats exhaurides al Centre d'Art Cal Massó.

En aquesta edició que s'ha celebrat amb motiu de Reus Ciutat de la Música 2018, com a novetat, s'ha aconseguit ampliar el públic del cicle musical en 300 persones afegint espais com el Teatre Fortuny, l'Estació Enològica i Cal Massó, amb més capacitat que els de l'edició passada. El cicle musical ha comptat amb la coorganització de l'Associació de Concerts de Reus en dos dels concerts: el de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona i el de Chicuelo.

Aquesta edició no ha comptat amb l’aportació del públic assistent, ja que els espectacles han estat gratuïts, tot i així l’Ajuntament de Reus i Vermuts Miró ha considerat fer una contribució extraordinària de 3.810 € lliurats en un xec en acabar el concert de Chicuelo que es va fer aquest dissabte dia 1 de desembre a Cal Massó.

Aquest any l’entitat escollida per la seva tasca és el Centre Neurorehabilitador Mas Sabater de la Fundació d'Esclerosi Múltiple de Reus, que desenvolupa programes de neurorehabilitació, rehabilitació cognitiva personalitzada i tractament conservador de la incontinència urinària.

El cicle ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Pere Mata, l'Institut Salvador Vilaseca, el Forn Sistaré, la pastisseria La Costarrica, la Fundació Mas Calvó, la Fundació Teatre Fortuny, l'Associació de Concerts i El Círcol de Reus. El pressupost del cicle és de 25.000 €.

El Vermusic, un any més, destaca per la qualitat artística en simbiosi amb l'espectacularitat dels espais que han fet d'escenari, comptant amb concerts de Camerata XXI al Mas Calvó, el Duo Miró al Círcol o els After Dark a l'Estació Enològica. Espais com el claustre de l'Institut Salvador Vilaseca ambientat amb el blues de Jordi Casanova i Jaume Torrent, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona al Teatre Fortuny, Chicuelo a Cal Massó i l'Amparo Lacruz posant-li melodia al Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata.

Organitza:

Amb el suport:

Patrocinadors: