br

30 de Novembre 2018

Cloenda del cicle Vermusic amb Chicuelo i les entrades exhaurides

Aquest dissabte 1 de desembre es durà a terme el darrer concert del cicle Vermusic, amb l’actuació de Chicuelo i les entrades exhaurides. El concert començarà a les 20:30 h a Cal Massó. Onze anys després de Diapasión, el seu segon i últim disc com a solista, Chicuelo estrena aquesta tardor Uña y carne.

El disc està format per un recull de vuit buleries, tangos, guajiras, rumbes, sevillanes, tanguillos i rondenyes que el referma com un dels guitarristes més destacats de l’escena flamenca i, també, com un compositor més que remarcable.

En aquest projecte Chicuelo ha compost gran part dels temes i ha comptat amb la participació de reconeguts músics de l’escena flamenca i jazzística, com el trompetista Carlos Sarduy, el baixista Carles Benavent i el violoncel·lista Martín Meléndez.

En aquest concert, el guitarrista presentarà Uña y carne en format sextet. El disc arriba després de diversos projectes conjunts amb el pianista Marco Mezquida, amb el qual va enregistrar Conexión, i Marinah, amb qui va llançar Sintonías.

La formació que actua a Reus està integrada per:

  • Juan Gómez «Chicuelo»: guitarra
  • Thais Hernández: cante
  • Carlos Caro: violí
  • Carlos Sarduy: trompeta
  • Javi Martin: baix elèctric
  • Paco de Mode: percussió

Aquest serà el darrer concert del cicle Vermusic organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Reus i Vermuts Miró i amb la direcció artística de Marc Moncusí. El cicle va iniciar-se l’any passat amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana 2017 i ha continuat enguany atesa  la commemoració de Reus Ciutat de la Música 2018.

Organitza:

Amb el suport:

Patrocinadors: