br

05 de Juliol 2018

El Cap de Setmana Diatònic passa per Reus amb motiu de la Ciutat de la Música

La commemoració de Reus Ciutat de la Música 2018 ha propiciat que aquest divendres tingui lloc a la ciutat la primera activitat del Cap de Setmana Diatònic, que té lloc des de fa 12 anys a la població de Mont-roig del Camp. Gràcies a l'acord amb l'organització del certamen, aquest 6 de juliol tindrà lloc, a partir de les 18:00 h, una cercavila d'acordions pels carrers del centre de Reus i, més tard, a partir de les 19:00 h, es farà un concert de Cati Plana & Pau Puig a la plaça de Prim.

El XII Cap de Setmana Diatònic tindrà lloc a partir del dijous 12 de juliol i fins al diumenge 15 de juliol en diferents indrets de Mont-roig del Camp. Les activitats són bàsicament concerts, des dels alumnes del propi certamen, a Carles Belda i Guillem Anguera o també el grup la Fenya Rai!. Destaca com a cap de cartell un concert del grup escocès Paddy Callaghan Trio, que tindrà lloc el dissabte 14 de juliol, a les 22:30 h, a l'Ermita.

Organitzen el Cap de Setmana Diatònic l'Associació de Veïns Muntanya Roja de Mont-roig, Quart Minvant i Cap de Setmana Diatònic, i enguany han comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mont-roig i l'Ajuntament de Reus, amb motiu de la celebració Reus Ciutat de la Música 2018, el Patronat Mare de Déu de la Roca, Vermuts Miró i Espremedora Comunicació Visual.

Organitza:

Amb el suport:

Patrocinadors: