br

13 de Setembre 2018

Exposició «Origen» i presentació del vi «Secrets de Mar», en el marc de "Reus Ciutat de la Música 2018"

La Galeria d'Art Anquin's de Reus acollirà aquest divendres, a partir de les 19:30h, una vetllada cultural especial amb motiu de la commemoració a la ciutat de Reus Ciutat de la Música 2018.

Per un costat s'inaugurarà l'exposició de Joan Vila-Grau «Origen. La llum de la Sagrada Família» i, per l'altre, es presentarà el vi «Secrets de Mar» de Clos Galena, l'etiqueta del qual és obra de l'artista Mònica Castany, i que s'afegeix a Reus Ciutat de la Música.

També i en el marc dels actes especials de la commemoració, durant la inauguració hi haurà una actuació musical de jazz a càrrec del reusenc Gerard Marsal.

Aquesta inauguració forma part dels actes previs organitzats a la ciutat amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia i inaugura la temporada d'exposicions de la sala reusenca. Al llarg de 18 anys, l'artista Joan Vila-Grau ha realitzat els dissenys dels vitralls de la basílica de la Sagrada Família, creant un gran corpus d'aquarel·les que s'exposaran a Reus fins al dia 17 d'octubre.

Organitza:

Amb el suport:

Patrocinadors: