br

23 de Novembre 2018

Inauguració de la nova bassa del Mas Iglesias a ritme de rumba

Aquest dissabte 24 de novembre arriba la segona edició del Festival de Rumba a Reus, a la plaça de Ramon Amigó, al Mas Iglesias, amb diverses propostes culturals al voltant de la rumba i amb un gran concert que estarà protagonitzat pels grups Aires de Rumba (components de Sabor de Gràcia) i Triampa. La proposta musical servirà per inaugurar la nova bassa del Mas Iglesias, que Aigües de Reus, patrocinadora també del festival, ha recuperat. La bassa servirà per aprofitar els recursos hídrics propis i realitzar activitats culturals.

La segona edició del Festival de Rumba recull el projecte iniciat l’any passat amb la celebració de Capital de la Cultura Catalana 2017 i continua enguany en el marc de la Reus Ciutat de la Música 2018.

Les activitats previstes
El programa d’activitats per a aquest dissabte és el següent:

  • 16.00 h, al Centre de la Imatge Mas Iglesias, projecció del documental Peret i l'origen de la rumba
  • 17.00 h, exposició del procés d’elaboració i inauguració de la nova bassa
  • 17.30 h, al Centre de la Imatge Mas Iglesias, conferència «Rumba catalana, rumba flamenca i cultura gitana», a càrrec de Sicus, cantant de Sabor de Gràcia
  • 18.30 h, a la plaça de Ramon Amigó (Mas Iglesias) concert amb components de Sabor de Gràcia (Aires de Rumba), Triampa (20.00 h) i actuació de DJ (21.30 h)

Organitza:

Amb el suport:

Patrocinadors: