br

03 de Juliol 2018

Set concerts portaran la «Música als barris» aquest juliol

Amb motiu de la commemoració de Reus Ciutat de la Música 2018 s'han programat set concerts repartits per la ciutat en el marc del cicle «Música als barris». El primer serà aquest diumenge 8 de juliol amb diferents formacions de música tradicional i tindrà lloc a la Urbanització Blancafort (carrer d'Anglaterra, 12), amb motiu de la X Mostra d'Elements Festius, un esdeveniment que començarà a les 18:30 h.

El dia 13 de juliol la música es traslladarà a Aigüesverds (carrer de les Palmeres), amb un concert d'havaneres a partir de les 22:00 h, i que protagonitzarà el grup Sopa de Peix. L'endemà, el dissabte 14 de juliol també a les 22:00 h, el barri del Carrilet (a l'avinguda del Carrilet) tornarà a escoltar havaneres, en aquesta ocasió amb el grup Sons de Mar.

La música tradicional tornarà a ser protagonista del cicle «Música als barris» amb la participació a la processó de la Mare de Déu del Carme, al barri del Carme (carrer Alt del Carme), el dia 16 de juliol, a les 19:00 h.

El dia 21 de juliol, a les 20:00 h, la música arribarà al Mas Carpa (a la plaça de Josep Maria Carreras i Dexeus), amb la formació Sax Ars Band, que oferirà un concert de jazz i swing.

Els dos darrers concerts seran el darrer cap de setmana de juliol i estaran protagonitzats per la rumba. Per un costat, el dia 29 de juliol, a les 14:00 h, al barri del Santuari (parc del Trenet) es farà un concert amb el grup La Klave, i més tard, a les 22:00 h, el barri Juroca (al carrer d'Astorga) podrà escoltar la formació Els Xatus.

Organitza:

Amb el suport:

Patrocinadors: