Reus 2018 ciutat de la música

«Reus, Ciutat de la Música 2018» és un esdeveniment cultural que es proposa diferents objectius per posar en valor l'activitat musical que es fa a Reus, al Camp de Tarragona i a tot el país. Ofereix la ciutat com a escenari per promoure tot tipus de propostes relacionades amb la música.

La voluntat és fer de tots els carrers un espai de música compartit, acostant diferents propostes i estils, pensant en tots els públics i donant visibilitat a tota l'activitat ordinària que es fa a la ciutat. Té un component social amb projectes solidaris i inclusius.

br

La música a escena

Concerts, cercaviles, a l'escenari dels teatres i als equipaments de la ciutat, espectacles de carrer, projectes musicals de qualitat i innovadors...

1 Arts escèniques

1 Arts plàstiques i visuals

1 Tradició i festes populars

Missatges institucionals

Aquest és un esdeveniment per posar en valor l'activitat musical, els artistes, els músics i conjunt, els projectes innovadors, la transversalitat en el territori i la música com a element solidari i d'inclusió.

br
La cultura és un espai privilegiat a través del qual Reus mostra la seva capacitat d'impulsar projectes de volada; d'actualitzar els referents col·lectius que ens identifiquen com a ciutat i que ens han permès fer de Reus una clara destinació de turisme cultural. Amb la Ciutat de la Música tenim novament l'oportunitat de mostrar la nostra capacitat per articular una oferta de ciutat potent, que permeti consolidar iniciatives professionals diverses i fer de cada moment de participació a la cultura de la ciutat una nova descoberta.
br

Carles Pellicer i Punyed
Alcalde de Reus

br
Reus, Ciutat de la Música 2018 és un projecte que aprofita l'herència de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 i que posa en valor un dels eixos de programació artística amb què compta la ciutat. El llegat que ens ha deixat ens ha portat a considerar que la programació havia de tenir continuïtat a través de la Ciutat de la Música del 2018. Aquesta commemoració ens permetrà per un costat, posar en valor l'activitat musical lligada a les programacions que es duen a terme als teatres Fortuny i Bartrina, però també, per un altre costat, lligar tot un seguit de cicles extraordinaris que tindran en la música el seu fil conductor.Així, durant tot l'any i sota el paraigües de la Ciutat de la Música 2018, s'uniran esforços per rellançar la programació que ja es du a terme a Reus, es donarà continuïtat a projectes musicals nascuts el 2017, es buscaran propostes innovadores i, en definitiva, es posarà en valor artistes, músics i projectes musicals de qualitat. Us convidem a deixar-vos endur per la música!
br

Montserrat Caelles i Bertran
Regidora de Cultura i Projecció de Ciutat

Organitza:

Amb el suport:

Patrocinadors: